Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ DONSKOY TABAK ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΚΑΠ

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Η ΦΑΜΙΛΙΑ Η FED ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ...

Του “Αλιέως”  
Δύο από τις μεγαλύτερες και ισχυρότερες δυναστείες στις δύο πλευρές του Ατλαντικού αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να σχηματίσουν στρατηγική συνεργασία. Πρόκειται για το εισηγμένο επενδυτικό trust του Λόρδου Jacob Rothschild και την Rockefeller Financial Services του David Rockefeller οι οποίες κατέληξαν στο ιστορικό deal.

ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ, δεδομένης της ΣΗΜΑΣΙΑΣ αυτών των δύο CLANS.

Επ΄ευκαιρία για να θυμηθούμε ορισμένες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες ξεκινώντας από τον χαρακτήρα της Fed. Το ό τι η Federal Reserve είναι ιδιωτική επιχείρηση- και όχι ομοσπονδιακή ελεγχόμενη από το πολιτικό σύστημα της Ουάσιγκτον- είναι λίγο ως πολύ γνωστό.

Το ό τι αρχικά το 50% των μετοχών της Fed ανήκε στις μεγάλες τραπεζικές οικογένειες της Νέας Υόρκης είναι επίσης γνωστό. Δηλαδή National Bank των Ροκφέλλερ, National Bank of Commerce, First National Bank, Chase National Bank και η Marine National Bank. Οταν η NCB των Ροκφέλλερ


συγχωνεύτηκε με την JP Morgan- First National Bank (1955) ο όμιλος Ροκφέλλερ έλεγχε το 22% του μ.κ της Federal Reserve Bank of N.Y. Κοντά στην όικογένεια Ροκφέλλερ και οι Ρότσιλντ (το παιδί της Ρουθ/Rothchild όπως και ο άνδρας της Ρουθ/Rothman κ.λ.π). Βασικός μέτοχος της Fed N.Y ήταν στη συνέχεια και η Lehman Brothers Bank (του συστήματος Ροτσιλντ).  Στην τελευταία φάση της Fed N.Y μέτοχοι εμφανίζονται πλέον και άλλα σπίτια (εκτός ΗΠΑ) αλλά των ιδίων οικογενειών & συμφερόντων. Ενδεικτικά οι τράπεζες Rothchild του Λονδίνου και του Βερολίνου, η επενδυτική τράπεζα Lazard του Παρισού ( Lazard Brothers Bank, που ανήκει στο σύστημα Ρότσιλντ) οι τράπεζες Warburg Bank του Αμβούργου και του Αμστερνταμ αλλά και η...ιταλική Israel Moses Self Bank.

 Η υπερεθνική ελίτ φαίνεται, πως αρχίζει και κάνει διακριτά τα αποτυπώματα της εν όψει της ΄΄νέας τάξης πραγμάτων΄΄ που ετοιμάζεται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: